HOROSKOP ZA PETAK, 10. KOLOVOZA Danas razmislite, planirajte, a sutra krenite

Ulaskom Mjeseca u znak Lava u jutarnjim satima počinje završna faza Mjeseca (zadnja četvrt) što nam donosi  osjećaj čekanja i završetka.

Dan je povoljan da razmislimo što to trebamo promijeniti  kako bismo donijeli više zadovoljstva i ljubavi u naše živote.

Mlad Mjesec i pomrčina Sunca  koju imamo sutra mogli bi nam pomoći da postignemo cilj ili da započnemo promjene. Danas razmislite, planirajte, a sutra krenite s odlukama jer ćemo imati jasniju sliku o tome na koji način bi trebalo krenuti.

Kasno u noći imamo napeti aspekt Jupitera i retrogradnog Merkura što nam donosi pretjerivanje i poteškoće u komunikaciji.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com