HOROSKOP ZA SUBOTU, 11. KOLOVOZA Djelomična pomrčina Sunca u Lavu

Subota nam donosi konačno finale sezone pomrčina za ovu godinu. Danas imamo djelomičnu pomrčinu  Sunca koja će biti na 18. stupnju znaka Lava u 11.57.

Pomrčina će biti u konjukciji s retrogradnim Merkurom i inkonjukciji s Plutonom. Davno zaboravljene uspomene sada mogu izaći na površinu  i pronaći novi smisao. Ova djelomična pomrčina Sunca povezana je s pomrčinom u srpnju 2000. godine.

Sjetite se što se tada događalo u vašem životu? Slične teme sad se mogu ponovno pojaviti, ali isto tako sad imate priliku vidjeti stvari ili situacije u novom svjetlu.

Svi oni koji su rođeni u znaku Lava, kao i oni koji imaju Asc ili podznak u Lavu  jače će osjetiti ovu pomrčinu. Ostali, u kojoj kući vam se nalazi znak Lava to je mjesto na koje trebamo obratiti pažnju.

Iako ova djelomična pomrčina neće nositi intezivnu energiju pomrčine iz  srpnja, ipak će ona imati specifičnu konfiguraciju koja se naziva Yod ili “prst sudbine“ što sugerira da imamo priliku  da se nešto značajno promijeni u našim životima.

Ovo je vrijeme da nešto značajno i veliko započnemo  u svom životu, posebno zato što se sve to događa u znaku Lava  koji nas potiče da najviše izrazimo sebe.

Gledajte ovu pomrčinu Sunca i mladog  Mjeseca kao da je Mjesec na “steroidima“. Popodnevni sati su vrijeme da napravimo promjene i donesemo nove odluke. Bitno je da znate da ova djelomična pomrčina Sunca djeluje u roku šest mjeseci, tako da njen učinak neće biti vidljiv odmah.

Slijedite svoje srce hrabro, čak i ako je to protiv odobrenja vaših prijatelja, zajednice ili društva.

Prazan hod Mjeseca imamo od subote, 11. kolovoza u 11.57 do nedjelje, 12. kolovoza u 5.58.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com