HOROSKOP ZA NEDJELJU, 12. KOLOVOZA Sredimo nered

Prije svitanja Mjesec će iz znaka Lava ući u znak Djevice. Ova nedjelja je povoljna da se bavimo praktičnim stvarima. Idealno vrijeme da napravimo konstruktivne planove za nadolazeći tjedan.  Mjesec će biti u skladnom aspektu s Uranom i Saturnom i dobro je vrijeme da sredimo nered u našim životima.

Uživajte u urednom i funkcionalnom danu.

Planet Mars koji je još uvijek retrogradan, vraća se u znak Jarca nakon što je proveo više od šest tjedana u retrogradnom hodu u znaku Vodenjaka. Mars će biti retrogradan do 28. kolovoza i ostat će u Jarcu do 10. rujna.

Kreće period kada se možemo vratiti na stare, neuspješne ili odgođene poslove ili projekte, tradiciju i strukturu u našem životu. Vrijeme je da se vratimo na početak neke akcije i da nakon neuspjeha pokušamo ponovo doći do cilja.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com