Zodijački nomadi: Ova dva horoskopska znaka uvijek su spremna za put

Odlazak na ljetni odmor zahtijeva neke pripreme, barem se tako misli. Pojedini među nama skloni su nomadskom i improvizatorskom pristupu, a drugi se pretjerano pripremaju. Iako svatko od nas sadrži u svom karakteru sve znakove zodijaka u različitom omjeru, mnoge ćemo prepoznati kao tipične pripadnike svoga znaka po njihovim ekstremima. Kako tko putuje, s nama je podijelio astrolog Damir Jovetić:

Trenutačni odlazak s mjesta dosade bilo kamo najlakše će prihvatiti vatreni i zračni znakovi. Strijelac, zodijački nomad, najmanje se veže za dom i domaće okružje, pa ga možete “skupiti” s ceste i napravit će vam dobru zabavu. Kad dođete na odredište planiranog odmora, do tri dana kasnije, moguće je da Strijelca više nećete naći jer je otišao na tko zna koje zanimljivo mjesto ili tamo gdje se taj tren sjetio da bi mogao otići i ne vratiti se niti koga obavijestiti. Sa sobom će uzeti ključ od stana i novac, a ako ima vremena za pripremu već ima spremnu torbu za zahtjevnije aktivnosti s minimumom potrebnih stvari. Po putu će upoznati nekoliko ljudi i htjeti ostati s njima, pa doći naknadno ako ikako može ili se zadržati na nekom nenadanom događaju.

Stalni putnici i vozači poput Blizanaca ne razlikuju se bitno, ali će se sjetiti uzeti dokumente i novac, te sredstvo za komunikaciju i orijentaciju. Za njih je vjerojatno izmišljen i GSM i GPS ili barem auto karte – da znaju moguće puteve za švrljanje. Dosadnu atmosferu Blizanci će nadoknaditi maničnim upoznavanjem s bilo kime, bilo gdje i bilo kad, pa po putu do odredišta mogu i promijeniti sve planove – osim ako su već platili smještaj. S novcima se ovaj znak ne razbacuje i ne šali. Blizanci su jedni od rijetkih koji mogu i na odmoru zarađivati, makar prodajući i mijenjajući stvari s nekim zbog trenutačnih potreba.

...