HOROSKOP ZA SRIJEDU, 15. KOLOVOZA Nemojte dopustiti da vas neka sitnica izbaci iz takta

Srijeda će biti dan vrlo sličan utorku. Oko podneva imamo  izazove i poteškoće, a večer nam donosi lakoću i jednostavnost.

Napeti aspekt Mjeseca i Plutona imamo oko podneva – trebamo biti oprezni i nemojmo dopustiti sebi da uđemo u svađu ili interakciju s drugima, osobito s intimnim partnerom. Dobro je to što ovi aspekti s Mjesecom ne traju dugo, najviše sat do dva. Iskoristite poslijepodne, tih nekoliko sati u miru,  i nemojte dopustiti da vas neka sitnica izbaci iz takta.

Navečer imamo ugodan aspekt Sunca i Mjeseca i dobro bi bilo da uživamo u društvenim okupljanjima ili  romantičnoj vezi.

Što je dobro raditi dok Mjesec boravi u znaku Vage:

Povoljno je vrijeme za ulazak u brak, organizirati razne kulturne  događaje, festivale, modne revije. Pogodno je vrijeme za potpisivanje ugovora o partnerstvu, ugovora o radu. S druge strane ono što može biti problem to je nedostatak odlučnosti, promjena raspoloženja ili otvoreno protivljenje.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com