HOROSKOP ZA PETAK, 17. KOLOVOZA Prihvaćanje i moć promjene

Petak nam donosi još jedan dan s Mjesecom u fiksnom znaku Škorpiona. Fiksni znakovi (Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak) su stabilni, imaju jaku koncentraciju  i mogu biti vrlo tvrdoglavi. Vodeni znakovi (Riba, Rak i Škorpion) su osjetljivi i emocionalni. Znak Škorpiona je dubok i svoju pozornost će usredotočiti na skrivene emocije  koje mnogi ljudi žele izbjeći.

Kad je Mjesec u Škorpionu, u prilici smo da su naši osjećaji duboki i nismo u stanju promatrati naše skrivene emotivne motivacije s velikom jasnoćom. Zbog toga sada možemo biti sumnjičavi prema motivima drugih, ali sad bi bilo najbolje da tu energiju usredotočimo na sebe. Kopanje dublje  po našim emocijama i prihvaćanje istine sad nam donosi moć transformacije.

Ugodan aspekt Mjeseca i Jupitera u popodnevnim satima pojačat će naše osjećaje i privrženost prema drugima. Ovo je još jedan dobar dan za ispitivanje i istraživanje naših potisnutih emocija. Odlučni smo i imat ćemo sklonost da zadržimo stvari za sebe dok ne budemo potpuno zadovoljni s njima. Slušajući svoju intuiciju danas možemo puno toga riješiti.

Tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com