HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 16. KOLOVOZA Snažne, teške emocije

Prazan hod Mjeseca imamo od 9.55 do 10.54 nakon čega će Mjesec ući u znak Škorpiona.

Mjesec se neugodno osjeća u znaku Škorpiona jer je intenzitet i trajna unutarnja borba ovog znaka u suprotnosti s Mjesečevom idejom udobnog života.  Kad je Mjesec u Škorpionu onda imamo puno teških, snažnih emocija, ponekad i osvetoljubivih i agresivnih. Tako da ćemo u naredna dva dana imati potrebu za jačom emocionalnom vezom s bliskim osobama ili s ljudima oko nas. Naglasak će biti na intenzitetu i strasti, ali i oprezni ćemo biti te manje spontani u emocijama.  

Ujutro možemo biti nemirni, nestrpljivi i borbeni zbog napetog aspekt Marsa i Mjeseca, dok u popodnevnim satima napeti aspekt Mjeseca i Urana može donijeti neočekivane vijesti. Možda to bude trenutni šok, ali kako se dan dalje bude odvijao to neće biti toliki problem kako je na početku izgledalo. U večernjim satima iskoristite Mjesec u Škorpionu i prepustite se strastima, bilo da je riječ o kuhanju, novcu ili seksu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com