HOROSKOP ZA SUBOTU, 18. KOLOVOZA S važnim odlukama pričekajte do ponedjeljka

Ovu subotu imamo Merkur koji će se uskladiti s Venerom u popodnevnim satima što će nam pomoći da dovršimo neke neriješene razgovore s partnerom. Ova kombinacija Venere i Merkura potaknut će kod nas želju za suradnjom, poticanjem i izražavanjem. Također smo skloni analizirati naše odnose, osobito one koji su iz prošlosti. Povezivanje s ljudima iz prošlosti također je danas aktualno.

Značajni pomak će napraviti planet Merkur sutra kad će nakon tri tjedna krenuti direktno. Ipak kada planet mijenja smjer nije vrijeme za donošenje bitnih odluka, pričekajmo ponedjeljak.

Prazan hod imamo od 17.06 do 18.44 nakon čega će Mjesec ući u znak Strijelca i u sljedeća dva dana donijet nam lakše emocionalno stanje. Večer je idealna da se opustimo i zabavimo.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com