HOROSKOP ZA NEDJELJU, 19. KOLOVOZA Jupi, Merkur više nije retrogradan!

Danas će Merkur krenuti direktno nakon tri tjedna retrogradnog kretanja. Djevicama i Blizancima će ovo biti odlična vijest jer će se njihov život vratiti u normalu.

Sad kad je Merkur direktan trebali bi se ublažiti problemi u komunikaciji i donošenju odluka s kojima smo se sreli dok je Merkur bio retrogradan. Odgođene inicijative mogu se deblokirati.

Isti dan imamo i zadnji lijepi vodeni trigon između Jupitera i Neptuna u ovoj godini. Ovo je jedan od najpozitivnijih aspekta ove godine i donosi nam ljepotu i pozitivnost u naše živote. Ovaj kontakt planeta omogućuje da se naši snovi ostvare uz vjeru i nadu da je sve moguće. Trenutno imamo bolji pristup našoj mašti i intuiciji.

Jupiter i Neptun su spore planete, a budući se trenutno nalaze u vodenim znakovima (Jupiter u Škorpionu, a Neptun u Ribama) ljubav je romantična i sanjiva. Sad smo spremni osobno se žrtvovati za ono u što vjerujemo.

Mjesec boravi cijeli dan u znaku Strijelca i napravit će ugodne aspekte s Merkurom i Venerom što će nas nadahnuti za suradnju i dati nam entuzijazam za razmjenu ideja.

Tijekom ove nedjelje nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.