HOROSKOP ZA NEDJELJU, 19. KOLOVOZA Jupi, Merkur više nije retrogradan!

Danas će Merkur krenuti direktno nakon tri tjedna retrogradnog kretanja. Djevicama i Blizancima će ovo biti odlična vijest jer će se njihov život vratiti u normalu.

Sad kad je Merkur direktan trebali bi se ublažiti problemi u komunikaciji i donošenju odluka s kojima smo se sreli dok je Merkur bio retrogradan. Odgođene inicijative mogu se deblokirati.

Isti dan imamo i zadnji lijepi vodeni trigon između Jupitera i Neptuna u ovoj godini. Ovo je jedan od najpozitivnijih aspekta ove godine i donosi nam ljepotu i pozitivnost u naše živote. Ovaj kontakt planeta omogućuje da se naši snovi ostvare uz vjeru i nadu da je sve moguće. Trenutno imamo bolji pristup našoj mašti i intuiciji.

Jupiter i Neptun su spore planete, a budući se trenutno nalaze u vodenim znakovima (Jupiter u Škorpionu, a Neptun u Ribama) ljubav je romantična i sanjiva. Sad smo spremni osobno se žrtvovati za ono u što vjerujemo.

Mjesec boravi cijeli dan u znaku Strijelca i napravit će ugodne aspekte s Merkurom i Venerom što će nas nadahnuti za suradnju i dati nam entuzijazam za razmjenu ideja.

Tijekom ove nedjelje nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com