HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 20. KOLOVOZA Odličan dan za krenuti u akciju

Prolazak Mjeseca kroz znak Strijelca donijet će nam spontanost, želju za učenjem novih stvari.

Danas je jedan od najboljih dana u ovom mjesecu da pokrenemo nove akcije. Zadnji aspekt koji radi Mjesec je lijepi trigon sa Suncem što ukazuje na uspjeh u većini situacija i općenito nećemo biti razočarani. Idealno vrijeme da pokrenete praktične i realne projekte.

Kad je Mjesec u znaku Strijelca povećava se optimizam, vitalnost, duhovnost i dobronamjerno izražavanje.  To nam može otvoriti nove mogućnosti, razdoblje ekspanzije, odlično vrijeme za nove kontakte. Uspjeh možemo postići u aktivnostima koje su povezane s međunarodnim poslovanjem, velikim korporacijama, turizmom, putovanjima i obrazovanjem.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com