Neka vam zvijezde pokažu put: Odaberite savršeno mjesto za odmor uz pomoć horoskopa

Borite se s pronalaženjem idealne destinacije za odmor? Zašto ne biste pustili zvijezdama da vam pokažu put? Zavirite u naše prijedloge za pojedine horoskopske znakove i možda pronađete ideju za svoje sljedeće idealno ljetovanje.

Bilo da ste sanjiva Riba u potrazi za romantičnim putovanjem ili vatreni Lav koji se želi pohvaliti slikama iz luksuznog resorta ili, pak, hedonistički Bik koji voli uživati u bogatom jelovniku i udobnom ambijentu, u našim ćete prijedlozima svakako naći nešto za sebe.

Vodeni znakovi: Rak, Škorpion, Riba

Vodeni su znakovi intuitivni, vole se brinuti za druge, a njihovi osjećaji su duboki i dugotrajni. Obiteljska putovanja ili izleti s bliskim prijateljima idealni su za vodene znakove. Škorpioni bi se možda htjeli malo i razuzdati, Ribe vole bajkovita mjesta, a Rakovi se žele opustiti i uživati pa, kako bismo pomirili sve te težnje, predlažemo putovanje u Pariz.

Ondje možete odsjesti u modernome apartmanu ili hotelu, opustiti se u vožnji brodicom po Seini, uživati u tradicionalnoj francuskoj kuhinji te šetati po vječnim Elizejskim poljanama i upijati romantičnu atmosferu i klasičnu arhitekturu, a ujedno se i dobro zabaviti u jednom od brojnih pariških klubova.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac

Vatrene znakove obilježava njihova strast, energija, želja za životom i zabavom te optimizam. Miran odmor za Ovna ne dolazi u obzir, Strijelac će uživati u putovanju na drugi kraj svijeta, a Lava će ispuniti putovanje na posebna mjesta.

Uživaju u avanturama i aktivnostima stoga je za njih idealan afrički safari. Kombinacija plaža, restorana i istraživanja afričkih ravni idealna je za njih jer mogu upoznati nove ljude, uživati u iskonskoj prirodi, izbliza promatrati životinjski svijet te biti aktivni na svome odmoru.

Zemljani znakovi: Bik, Djevica, Jarac

Zemljani su znakovi poznati kao praktični, organizirani, staloženi, ambiciozni i znatiželjni. Bikovi će uživati u hedonizmu i kvalitetnoj kuhinji, Djevice vole uredne prostore, a Jarčevima je potreban odmak od svakodnevnog posla. Za njih je idealno putovanje u Provansu, francusku regiju poznatu po vinima, lavandi i netaknutoj prirodi.

Također, ondje mogu ići na vinske ture, jahati, uživati u klasičnoj arhitekturi ili istraživati prostrane lagune i promatrati životinje u svome prirodnom okruženju.

Zračni znakovi: Blizanac, Vaga i Vodenjak

Zračni znakovi najviše su podložni avanturizmu, društveni su, otvorenoga uma, samostalni i inovativni. Blizanci vole izazove, Vage žele ostvariti balans između mira i raznovrsnosti ponude, a Vodenjaci su izrazito samostalni te je zbog toga za njih idealno putovanje na jedno od brojnih europskih skijališta, poput austrijskog Kitzbühela ili Bad Kleinkircheima.

Ona nude ponešto za svakoga, jednostavne staze, restorane, toplice, ali i kompleksne staze pune zavoja i skokova na koje će se odlučiti samo oni najhrabriji.

...