HOROSKOP ZA UTORAK, 21. KOLOVOZA Dan za financije

Postoji snažna energija prilagodbe danas između Sunca i Marsa, što upućuje na ponovno pokretanje. To može biti nešto što smo odlučili dobiti i voljni smo učiniti sve što je potrebno. Napetost je moguća zbog raznih potreba ili želja.

Izbaciti višak energije pomažući drugima je strategija za rješavanje starih problema.

Mjesec će ući u znak Jarca u jutarnjim satima i donijeti nam praktičnost i snalažljivost. Dan je povoljan da se bavimo nekretninama, kupnjom zemljišta, organizacijom, raznim radionicama, prezentacijom i svime što je povezano s gradnjom. Danas možete vratiti dugove, možete tražiti savjet od starije i iskusne osobe, a s druge strane nije dobro vrijeme za suradnju, partnerstva i brak.

Tijekom ovog utorka nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com