HOROSKOP ZA SRIJEDU, 22. KOLOVOZA Sretan rođendan Djevice

Srijeda nam donosi još jedan dan kad ćemo biti usredotočeni  na posao i poslovni uspjeh jer se Mjesec nalazi u znaku Jarca.

Ovogodišnji početak sezone Djevica, koji počinje danas kasno navečer  je nagrađen  povoljnim položajem od planeta Saturna i Urana. Formiranje velikog zemljanog pozitivnog aspekta (točnije 25.kolovoza) stvara priliku za nas da ono što smo već radili  i koristili sad možemo na moderan i napredni način pokrenuti.

Pomak Sunca iz znaka Lava do Djevice zna biti gorak. Dok se Sunce kreće kroz znak Lava mi se osjećamo velikodušnim i razigranim nego inače. Želimo provoditi dane odmarajući i uživajući.

Sad kad Sunce uđe u znak Djevice, naši umovi preokreću se u smjeru koji će djecu vratiti u škole, započinjanje novog studija ili uključivanje u nove aktivnosti povezane s učenjem.

Ovo je također posljednji tjedan Marsovog retrogradnog kretanja i to će biti olakšanje kada Mars krene direktno sljedećeg ponedjeljka.

Uživajmo u zabavnoj i razigranoj večeri prije nego što Sunce napusti znak Lava i uđe u znak Djevice.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com