HOROSKOP ZA PETAK, 31. KOLOVOZA Prepustimo se užicima

Svakog dana opće raspoloženje se očituje kretanjem Mjeseca kroz određeni horoskopski znak. Tako i ovog petka u jutarnjim satima će Mjesec ući u znak Bika.

S Mjesecom koji će sad biti u stabilnom Biku, u narednim danima tražit ćemo udobnost, ljepotu i senzualne užitke. Njegov današnji skladni aspekt sa Suncem promiče suradnju.

Sada možemo tražiti kreativno rješenje za naše nezadovoljstvo i želimo se manje brinuti o onome što drugi misle o nama.

Prepustiti se ljepoti prirode, šetnji kroz šumu, dobroj hrani, dobrom seksu je najbolje da se posvetimo ovih dana. Kad je Mjesec u znaku Bika čak i najbolja masaža ili hrana neće nas zadovoljiti ako je okolina ili ambijent ružan ili neugodan.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com