HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 10. RUJNA Povratak Marsa u Vodenjaka

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz znak Djevice sve do 17.12 . Od 17.12 do 17.19 imamo jako kratki prazni hod Mjeseca, nakon čega će Mjesec ući u znka Vage.

U kasnim večernjim satima Mars će ponovno ući u znak Vodenjaka.  Prvi put je Mars ušao u Vodenjaka 17. svibnja 2018.  Ovo je dug period Marsa u Vodenjaku zbog njegovog retrogradnog hoda ovog ljeta. Sve do 15. studenog Mars će boraviti u Vodenjaku  što će nam donijeti dinamičnu, ali nepogrešivu razinu energije. Sad smo u fazi da ćemo željeti biti timski igrač – kooperativni i manje zabrinuti za osobnu moć.

Sada su  neke stvari napravile  puni krug, vratile se i sad možemo krenuti tamo gdje smo stali u lipnju. Trenutno se možemo usredotočit na budućnost, na naše snove, pokušati vratiti nadu i imati veće samopuzdanje.

Ako ste rođeni  oko 8.-9. siječnja, 7. veljače, 9. ožujka, 8. travnja, 9. svibnja, 9. lipnja, 10.-11. srpnja, 11. kolovoza, 11. rujna, 11.-12. listopada, 10.-11. studenog ili 10. prosinca ovo je za vas vrlo sretan dan i ogromni optimizam će se ovog dana dogoditi. Vrlo uspješan dan.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com