HOROSKOP ZA SRIJEDU, 12. RUJNA Nešto moramo mijenjati

Napeti aspekt između Venere u Škorpionu i Urana u Biku imat će utjecaj sve do početka prosinca. Ovaj aspekt će potpuno promijeniti stavove u ljubavi i odnosima. Obično  Venera nasuprot Uranu traje oko pet dana ali ovaj put će trajati skoro tri mjeseca (sljedeći dodir tih planeta će biti 31. listopada i zadnji 1. prosinca). Najbitnije da zapamtite što se događa ovih dana. Promjene koje će se događat će biti povezane s emotivnim odnosima i financijama. Možete očekivati neočekivano i dopustiti da se te promjene dogode. Ako razumijete  i prihvatite te promjene koje se događaju, vaš život će dobiti smisao.

Ovaj aspekt će najviše osjetiti osobe rođene  oko 21.-22. siječnja, 20.-21. veljače, 22.-23. ožujka. 22.-23. travnja, 23.-24. svibnja, 23.-24. lipnja, 25. srpnja, 25.-26. kolovoza, 25.-26. rujna, 25.-26. listopada, 24.-25. studenog ili 24. prosinca. Čuvajte se napetosti i stresa u odnosima, za neke će ovo biti vrijeme odvajanja od partnera, a za neke uzbudljivi kratkotrajni susreti ili emotivni sastanci.

Osjećaj ograničenja može potaknuti sve vrste sukoba.  Ako možemo razlikovati pobunu od iskrene potrebe za promjenom, mogli bi dobiti nove načine  povezivanja koji će odgovarati našim raznovrsnim potrebama.

Zadnji aspekt ove godine između Jupitera i Plutona što će potaknuti naše ambicije i snalažljivost.  Vrlo koristan aspekt koji nam može donijeti financijski i poslovni uspjeh.

Prazan hod Mjeseca imamo od 00.57 do 20.14 nakon čega će Mjesec ući u znak Škorpiona.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com