HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 13. RUJNA Budimo svjesni svojih misli

Današnji napeti aspekt između Merkura i Neptuna može nam donijeti nejasnoću  i zbunjenost. Trenutno situaciju nećemo vidjeti jasno. Ovo nije vrijeme za poslove koje zahtijevaju mentalni fokus.  Međutim, dobro je vrijeme za ozdravljenje  i rad na sebi.

Trenutno nećemo dobiti jasan odgovor ili nećemo potpuno razumijeti što se događa. Potencijal nesporazuma danas je vrlo veliki, stoga nemojte uzimati nikakve detalje zdravo za gotovo.

Danas bi bilo dobro da napravimo pauzu u svojim mislima ili da donošenje odluka  prebacimo u neko drugo vrijeme. Nije vrijeme za potpisivanje dokumenata, a posebno treba obratiti pažnju na ono što piše sitnim slovima u dokumentu.

Ovaj napeti aspekt između Merkura i Neptuna možemo ublažiti  slušajući glazbu, meditacijom ili gledanjem filmova. Dopustimo si predah od okrutne stvarnosti uma.

Mjesec nastavlja svoj prolazak kroz znak Škorpiona i trenutno ćemo biti presenzibilni i duboko emotivni.

Tijekom ovog četvrtka nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com