HOROSKOP ZA NEDJELJU, 16. RUJNA I dalje samo pozitivno

Nastavlja se pozitivno vrijeme. Mjesec i dalje prolazi znakom Strijelca što nam donosi dan pun avantura i pozitivnih iznenađenja. Optimizam će vladati u svim našim interakcijama.

Ono što je bitno za danas je da ne pretjeramo, a zbog ugodnog aspekt Merkura i Jupitera to će biti malo teže izbjeći. Previše obećanja, puno priče a malo toga konkretnog rečeno, te uveličavanje stvari danas su mogući. Stavite sve one dodatne riječi koje želite izreći na papir, jer tako ćete procijeniti nužnost komunikacije kada završi ovaj aspekt Merkura i Jupitera.

Trenutno nećemo imati osjećaj ograničenja u tome koliko daleko možemo ići i visoko letjeti. Danas bi bilo najbolje da svoje kreditne kartice ostavimo kod kuće, jer je naglasak na nepotrebnom trošenju.

Ovu nedjelju nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com