Teglice za cvijeće koje možete postaviti i vodoravno i okomito

Osim što mogu biti postavljene na vodoravne površine kao i svaka druga teglica, Klara KiPo i Klara Trio teglice mogu biti postavljene i vertikalno te su pogodne za realizaciju vertikalnog vrta te okomitog ozelenjavanja životnog prostora.

Idealne su za začinsko bilje, a u njima će lijepo napredovati sadnice koje ne zahtijevaju previše vode i gode im skromni uvjeti: maćuhice, sve vrste kamenjarki, cvatućih i necvatućih, kućna sreća, kaktusi, zeleno sobno ukrasno bilje (primjerice fettonia), sobno cvatuće bilje (kalanhoa).

Zimi će u njima na otvorenom prezimiti ružmarin i mravinac (origano), a na proljeće će nanovo potjerati mlade listiće. Isto je s maćuhicom.

KiPo teglice od brizgane plastike elegantnog su dizajna i raznih boja. Višestruke mogućnosti postavljanja čine ih pogodnima za kuhinje, sobe, balkone, vrtove. Ukras su na prozorima ili radnim površinama,  mogu se lako pričvrstiti na zid, dvorišnu ili balkonsku ogradu ili na kuhinjske prečkice, a nagnuti oblik olakšava rezanje začinskih biljaka tijekom kuhanja.

Kako bi KiPo teglica bila maksimalno funkcionalna, dolazi s mrežicom za drenažu zemlje, lijevkom za lakše zalijevanje biljke, tiplama i kukicama za montažu na zid te predloškom za jednostavno označavanje bušenja rupica.

Trio teglice mogu se pričvrstiti na okomite metalne površine pomoću ugrađenih magneta. Metalna pločica za montiranje, uključena u pakiranje, omogućuje postavljanje zakrivljenih teglica na bilo koji zid, konstrukciju od opeke ili drvenu ogradu. Njihov dizajn sjajan je za uzgajanje začinskog bilja u kuhinji. Svaka posuda sadrži lijevak za zalijevanje korijena biljke, a u kompletu se nalaze teglice različitih veličina, mala, srednja i velika.

Teglice Klara gardeninga iz Samobora omogućuju ozelenjavanje i najmanjih prostora, kuhinja, balkona, zidova, prozorskih žaluzina, ogradica, kuhinjskih prečkica, metalnih, drvenih ili zidanih okomitih površina.

...

Comments are closed.