Kako će Ovan, Lav i Strijelac urediti svoj dom

Svaki astrološki znak više voli neke boje od onih drugih, no nemojte zato što vatrenog i strastvenog Ovna često povezuju s crvenom bojom, očekivati da će živjeti u stanu čiji su zidovi rubin crvene boje. Također, kad bi se pitalo Strijelca on bi prije živio u automobilu nego se bavio uređenjem interijera, a ako se već mora skućiti po kući će razmjestiti suvenire s putovanja. Gospodin Lav ako se suzdrži od zlatnih detalja, u svoj će dom barem ušetati u zlatnim cipelama.

OVAN

Možda uočite neki crveni komad namještaja, no ne zaboravite da su Ovnovi poznati kao velika djeca, oni koji vole započinjati avanture i biti svugdje prvi pa ga možda zateknete u posteljini na astronauta, koja je dakako od pamuka jer rogati si vole udovoljiti i cijene udobnost. Vole najnoviju tehnologiju, tanke ekrane da uštede čim više prostora. I u kući im je važan osjećaj slobode pa će imati što manje namještaja te obavezno prostoriju za igranje. Ili igrice.

LAV

U Lava je dnevni boravak najveća prostorija u kući jer se na kraju dana voli onako sa stilom opustiti, pa osim vrhunskog namještaja, ali ne i masivnog, kod njega se mora naći i stalak za vino, bar… Tu je dakako i vitrina s nekoliko skupih i vrijednih predmeta. Oni najtipičniji predstavnici ovog vatrenog znaka neće odolijeti zlatnim detaljima.

STRIJELAC

Jastuci razbacani po dnevnom boravku, neizostavna vreća za sjedenje, police pune knjiga o putovanjima ili o nekim specifičnim temama kao što je primjerice znanstvena fantastika. Uvijek u pripravnosti ponuditi jedan od nekoliko pomoćnih ležaja ili bar dodatnu stolicu kad se na zabavi skupi veće društvo pa neki od njih požele i odspavati. Nije mu važan brend nego egzotičnost pa u svom domu ima ili Budu ili nargile kao ukras.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com

Comments are closed.