Kako će Bik, Djevica i Jarac urediti svoj dom

Ako ste se do sada imalo susreli s astrologijom, poznato vam je da kakvi smo, kako nešto radimo i čemu smo skloni ne određuje samo sunčev znak, pa provjerite imate li više osobina nekoga rođenog u znaku u kojem se nalazi vaš podznak ili Mjesec. A možda ste i kombinacija! Mi vam želimo jednu 7/39.

U svakome od nas čuči svih dvanaest znakova zodijaka, samo se ispoljavaju u različitim područjima i trenucima našeg života.

Jučer smo o vatrenima, a danas ćemo malo o domovima zemljanih znakova.

BIK

Zbog Venere koja je vladarica njegovog horoskopskog znaka, Bik ima naglašen osjećaj za lijepo. U njegovom će domu svoje mjesto obavezno naći veliki trosjed, puno cvijeća, a obzirom su i umjetnički nadareni možda ubace i kakav klavir ili bar glazbenu kulisu. Ovaj zemljani znak voli zelenu boju, no što se njega tiče, može i bijela. Ima puno praktičnih predmeta, kao i slika poznatih umjetnika jer ipak su oni – hedonisti.

DJEVICA

Osim što sve mora biti na svom mjestu, naglasak je na sitnicama što dom čine zanimljivim. Nekoliko jastuka posloženih u kutu trosjeda, često prevladavaju zemljane boje i ništa posebno ne dolazi do izražaja. Djevica će i vazu prilagoditi prostoru pa ona iako je skupa neće doći do izražaja. Po nečemu će se vidjeti da se Djevica bavi nekim hobijem, možda će to biti goblen, možda neke knjige tipa “uradi sam” što se nalaze ispod stola u dnevnom boravku.

JARAC

Kvalitetan i masivan namještaj, puno drvo, prirodni materijali… Ogromni ormari ili regali s debelim knjigama, koje su stare i vrijedne. Čvrsti stol od hrastovine koji stoji u kutu dnevnog boravka da i nakon posla može pogledati je li mu netko poslao mail i još malo raditi. Radni kutak mora imati i kod kuće.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com

Comments are closed.