Okružena prijateljima i kolegama Indira blistala na proslavi svog rođendana

Indira Levak proslavila je 45. rođendan na najbolji mogući način – promovirajući prvi samostalni album na kojem se nalazi trinaest pjesama, od toga dvanaest koje autorski potpisuje kao tekstopisac. Na albumu je surađivala s nekoliko autora, a to su Branimir Mihaljević, Ante Pecetić, Bojan Šalamon Shalla i Domagoj Perišić.

Jako sam sretna danas, ispunio se moj san, u rukama imam Valkiru. Ona je zapravo ispunjenje mojih glazbenih želja i baš sam odlučila ugoditi sebi i svojoj publici. Proteklih dvanaest mjeseci je bilo kao vožnja rolerkosterom, fenomenalno putovanje puno uzbuđenja, iznenađenja, jakih emocija, isčekivanja. Naučila sam mnogo o sebi, pomicala svoje granice, otvorila taj kreativni, stvaralački kanal koji sam toliko dugo zatomljavala. Sada je to erupcija kreativnosti jer u ladici već  imam pedesetak tekstova koji čekaju svoj trenutak. Mislim da je ova večer bila idealna i za predstavljanje dueta  s Alenom Islamovićem. Sam naziv pjesme sve vam govori jer ovo je „Moje vrijeme“.

Spot je sniman na predivnim lokacijama Učke i Samobora. Posebnu dramatiku spotu dale su plesačice plesnog studija Transform Crew s kojima Indira često surađuje na projektima, a spot potpisuje Marko Zeljković.

Indira Forza koja je te večeri blistala u punom sjaju i bila okružena dragim prijateljima i kolegama koji su s njom slavili do dugo u noć, uz obilje hrane i pića kako i priliči jednoj Slavonki. A takav party nije mogao proći bez tamburaša Dyaco s kojima je Indira također snimila duet koji se nalazi na albumu Valkira.