HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 17. RUJNA Mjesec u Jarcu i praktičnost

Prazan hod Mjeseca imamo od 01.14 do 13.07 nakon čega će Mjesec ući u znak Jarca.

Budući će nam prazan hod biti skoro cijelo jutro, najbolje bi bilo da nove projekte, odluke i početak novih planova odgodimo do 13. sati.

Mjesec u Jarcu će u večernjim satima biti u skladnom aspektu s Uranom i Saturnom što će biti pogodno za naše projekte. Trenutno smo oprezni  i imat ćemo jasno i realno razmišljanje prilikom donošenja odluka s ovim praktičnim položajem Mjeseca u znaku Jarca.

U naredna dva dana dok će Mjesec boraviti u znaku Jarca povoljno će biti da se bavimo nekretninama, kupnjom zemljišta, prodajom, transakcijama. Također dobro je vrijeme za vraćanje dugova ili tražiti savjete od starijih i mudrih osoba.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com