HOROSKOP ZA UTORAK, 18. RUJNA Naporan i intenzivan dan

Značajni napeti aspekt Marsa i Urana u večernjim satima obilježit će ovaj utorak. Ove godine smo imali već dva puta taj aspekt (17. svibnja i 2. kolovoza), sjetite se što vam se događalo oko tih datuma.  Mars je planet akcije, agresije i snage volje, dok je Uran planet slobode, revolucije. Sada će nam akcija i sloboda donijeti potrebu za oslobađanjem i hrabrost da napravimo promjene. Ovo je poziv na buđenje nečeg u našem životu što smo potisnuli ili zanemarili.

Držite oči otvorene i prihvatite ono što vam stiže; nemojte se boriti protiv bilo kakve promjene na koju naiđete, ma kako iznenada i neočekivano bude.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz znak Jarca i to će nam pomoći da održimo realnost i fokus na trenutnoj stvarnosti.

Tijekom ovog utorka nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com