FOTO Ženstvenost i elegancija inspirirale kreacije poznatih dizajnera

Najnovija modna razglednica dizajnerskog dvojca ELFS stiže s ulica Rovinja koji se na jedan dan pretvorio u romantičnu modnu pozornicu. Atraktivne manekenke stale su ispred objektiva Danijela Galića, a ženstvenost i elegancija najbolje opisuju žensku kolekciju za jesen/zimu 2018/19 koju će 4. listopada predstaviti u Hrvatskom glazbenom zavodu.

“Glazba je kroz povijest postavljala i mijenjala trendove, izražavala je umjetnikovu individualnost i kreativnost i kao takva je oduvijek išla ruku pod ruku s modom. Upravo smo se zato odlučili predstaviti našu najnoviju kolekciju u Hrvatskom glazbenom zavodu koji je između ostalog i najstariji koncertni prostor u Hrvatskoj“, izjavio je Aleksandar Šekuljica.

Kampanja za najnoviju žensku kolekciju snimljena je na čarobnim ulicama Rovinja, a ELFSI i dalje ostaju vjerni dosadašnjem izričaju.

Ženstvenost, elegancija i nosivost osnovni su motivi koji dominiraju i koji su inspirirali kreacije zagrebačkih dizajnera.

“Kolekcija ne predstavlja veliki stilski zaokret već nadogradnju našeg dosadašnjeg uspješnog rada. Svakom novom kolekcijom sazrijevamo kao dizajneri, prvenstveno osluškujući potrebe svojih klijentica, a ovom smo jesensko-zimskom kolekcijom željeli osmisliti komade odjeće koji će stvarne žene lako kombinirati u raznim prigodama“, rekao je Ivan Tandarić.

Naglasak je stavljen na eleganciju koja izvrsno funkcionira u dnevnoj, ali i svečanoj varijanti, a okosnica kolekcije su haljine dužine do ispod koljena, kratke suknje A kroja te volani i zvonoliki rukavi.

Paleta boja se proteže od zlatne, bež, prljavo roze, boje mesa do crvene, više nijansa plave te neizostavne crne. Na pisti će se moći vidjeti i nova kolekcija kaputa i jakni koje će najhladnije doba u godini učiniti ljepšim i ugodnijim.

Ispred foto objektiva Danijela Galića našle su se Miroslava Bernat, Dora Bojko, Ana Klarić, Paula Puškaš, Ana Marija Stančerić, Luna Valas i Ivana Vukušić, članice modne agencije Talia Model.

Šminku potpisuje Ivana Berišić za Ibeauty Studio, za frizure se pobrinuo Hair Studio Gea iz Rovinja, a za nokte Patricija Kustić.

...