HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 20. RUJNA Poslušajmo malo i druge

U ranim jutarnjim satima Mjesec će ući u inovativnog i nekonvencionalnog Vodenjaka. U sljedeća dva dana uzmite si vremena da čujete druge i uložite napor da ih shvatite,  jer to vam može pomoći da razjasnite vlastite vrijednosti i stavove.

U večernjim satima Merkur se pridružuje Suncu na 28. stupnju Djevice što će nam donijeti pročišćavanje zraka. Merkur se odlično osjeća u znaku Djevice i on sad nam pruža vrhunsku učinkovitost.  Ako pokušavamo nešto shvatiti, popraviti ili napraviti plan, informacije će nam danas biti dostupne, pogotovo ako se potrudimo.

Ideje i planovi sad će biti na vrhuncu. Ovaj spoj planeta pružit će nam  lijepi prizor i priliku da jasno vidimo naše ciljeve. Trenutno ćemo biti oštri u govoru, komunikativni i otvoreni, a rješavanje problema dolazi jasno i prirodno.

Ono što ćemo danas reći ili napisati  imat će jak utjecaj, bilo to loše ili dobro. Treba pripaziti što ćemo kome reći.

Tijekom ovog četvrtka nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com