HOROSKOP ZA PETAK, 21. RUJNA Kreće period kompromisa i sklada

Mjesec će boraviti u Vodenjaku cijeli dan što će nam donijeti objektivan pogled na situaciju i ljude oko nas.  Trenutno ćemo osjećati potrebu za slobodom od drugih osoba ili situacija koji na bilo koji način nas ograničavaju. Uživajmo u druženju s drugima. Naši interesi manje će biti fokusirani na osobne potrebe i više ćemo biti zainteresirani za ono što se događa u svijetu.

Uživajmo u vremenu provedenim s drugima, uključimo se u intelektualne razgovore o stanju u svijetu, razmislimo što možemo učiniti , uz podršku istomišljenika, kako bi barem malo ublažili patnje u svijetu.

Merkur će u kasnim satima prijeći iz znaka Djevice u znak Vagu. A krajem vikenda će i Sunce iz Djevice ući u znak Vagu.

Merkur u astrologiji predstavlja naš način razmišljanja i komunikacije. Sve do 9. listopada, dok on bude u Vagi bit ćemo više zainteresirani za suradnju i stvaranju skladnih veza. Ovaj položaj Merkura donijet će nam mogućnost pregovaranja . Lakše ćemo pronaći zajednički jezik i izbjeći argumente za ovo vrijeme, a diplomacija će prevladati. Kod ovakvog položaj Merkur najbolje je da pripazimo da olako ne prihvatimo mišljena drugih kako bismo održali mir.

Prazan hod Mjeseca imamo od petka, 21.rujna u 19.13 do subote, 22. rujna u 14.26

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com