FOTO Luksuzni Markan kreće na svoje prvo putovanje

Nova prinova Katarina Line flote je Markan, mini kruzer Deluxe Superior kategorije, u vlasništvu braće Petra i Vedrana Karaman, koji će u subotu, 22. rujna krenuti na svoje prvo putovanje iz Splitske luke.
Dugačak 48,5 metara i širok 8,8 metara, Markan pruža komforan smještaj za 36 putnika u 19 luksuznih kabina od kojih je 9 s privatnim balkonima. Dizajnom i tehnologijom izrade prati najnovije svjetske trendove, a uz ostale moderne pogodnosti krasi ga hidromasažni bazen na palubi.
Putnici će se moći opustiti i uživati u pogledu na preskrasan krajolik na udobnim ležaljkama smještenima na velikoj sunčanoj palubi sa ukupnom površinom 250 m2. Prostran klimatiziran salon uključuje bar s LCD televizorom i švedski stol za doručak.
Markan će tijekom sljedeće sezone zajedno s putnicima istraživati otoke i obale prelijepog Južnog Jadrana, ponajviše između Splita i Dubrovnika.
Bukiranje krstarenja na ovom luksuznom mini kruzeru moguće je već u narednih par tjedana te na raznim garantiranim polascima tijekom sezone 2019.