HOROSKOP ZA SUBOTU, 22. RUJNA Raščišćavanje prošlosti donosi nam olakšanje

Sad kad je Merkur ušao u Vagu, ukazat će nam na neke informacije ili razgovore koji bi mogli uzrokovati iznenadnu promjenu smjera u vezama. Indikacije su da, unatoč nedavnim odgodama, zahvaljujući retrogradnim planetima, sad je vrijeme da poduzmemo akciju, čak i ako se i dalje očekuje izazovno vrijeme. Slijedite svoju intuiciju i srce, čak i ako postoji neka smetnja ili iritacija. Obratite pozornost na reakcije kod vaših ciljeva, budući da su nove informacije na putu.

Mjesečev čvorovi danas će biti u težem aspektu s Marsom. Vjerojatno ćemo pronaći sebe u raščišćavanju nečeg neriješenog iz prošlosti. To može u ovom trenutku biti neugodno, ali će na kraju ispasti dobro za nas.

Globalno gledano, bilo kakav aspekt Marsa i južnog Mjesečevog čvora donosi burno vrijeme za skupinu ljudi. To može biti od nesreća, masovnih događanja , puno tjelesnih ozljeda pa čak i žrtava.

Prazan hod Mjeseca završava u 14.26 nakon čega će Mjesec ući u znak Riba.  Popodne je najbolje provesti uz odmaranje, uživanje u glazbi, meditaciji i korištenju naše mašte. Očekujte ostvarenje snova s ovim položajem Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com