Muškarac Vaga zna sve o primanju i davanju. Vi dajete, on prima

On je zabavan, karizmatičan, šarmantan, njegov je stil savršen, prema svima se prijateljski ponaša i zbog toga je omiljen u društvu. Dakle, on je Vaga, sanjar sklon idealiziranju, koji vjeruje u poštenu igru i mir u svijetu. Izvest će vas u najskuplji restoran, bez ustručavanja iskazivati svoje obožavanje i spustiti se na koljena da vas zaprosi.

Prije no što odgovorite povrdno, provjerite gleda li još uvijek u vas.

Dok vam bude stavljao zaručnički prsten, on će već primijetiti ljepoticu koja je krenula prema šanku. Eto tako o muškarcima rođenima u znaku Vage, u razdoblju od 23. rujna do 23. listopada, u knjizi »Born on a rotten day« piše astrologinja Hazel Dixon-Cooper i dodaje: Vaga je savršeno sposobna sklopiti brak u subotu i već u nedjelju započeti nešto novo. Toliko su nedosljedni, prevrtljivi i kad je u pitanju ljubav, stalno u potrazi. Ovan i Blizanac nisu im ni do koljena.

Dixon-Cooper kaže i da su »plitki«. Već nakon nekoliko »ispoliranih« seksualnih odnosa počet će razmišljati o zajedničkoj budućnosti, a budućnost što se njega tiče znači sutradan ujutro. Dok se ujutro nakon što ih opere bude divio svojim bijelim zubima vjerojatno se više neće niti sjećati vašeg imena. Vaga obožava ljepotu i očekujte da će biti slijep od savršene ljubavi. Ne zanima ga žena koja će ga izvlačiti iz sanjarenja u stvarnost u kojoj djeca plaču i treba otplaćivati kredit za stroj za pranje rublja. On želi Barbie lutkicu koja će kuhati, čistiti i do beskraja zabavljati hrpe njegovih opuštenih poznanika koji će ih posjećivati.

Nije sklon ljutiti se. Započnete li svađu pokušat će vam verbalno doskočiti ili se povući, a ako mu to ne uspije trudit će se skrenuti s teme o kojoj se raspravlja. On ne izražava ljutnju, ali će ju sigurno izražavati njegova partnerica. U svom najboljem izdanju osoba rođena u znaku Vage je toliko neodlučna i zbunjena da će zaboraviti da ju čekate i cijeli dan provesti sa simpatičnim tipom na kojeg je naletila u supermarketu. Ili će doći praznih ruku jer se nije mogla odlučiti što kupiti. U svom najgorem izdanju nosi kožnjak na golo tijelo i nada se da su ju svi primijetili i da ju i dalje gledaju.

Muškarac Vaga opsjednut je sobom i vrlo mu je važno da svi lijepo misle o njemu i da svi misle da je lijep. Zna sve o primanju i davanju. Vi dajete, on prima. Očekivat će da hranite njegov ego i da mu pomognete pronaći majicu koja ističe boju njegovih očiju za večernji izlazak s prijateljima. Ne smijete ga nikad uznemiriti s dosadnim detaljima kao što su minus na računu ili krov koji prokišnjava.


U grupu zračnih znakova, kao Vaga i Blizanac, pripada i Vodenjak. On voli hodati gol po kući, ali isto tako voli pročitati dobru knjigu. Osim ako mu u međuvremenu niste zadržali pažnju nekom perverzijom. Što bizarnije se ponašate i izgledate, više mu se sviđate. Recite mu da je prava seks mašina i pripremite se za noć punu užitaka.

Skloni su porocima, ali ne kao Ribe da bi se uspješnije zavaravale, nego da bi se dovoljno smirili da mogu zadržati posao. Količina opijata koju mogu uzeti i pritom funkcionirati je tolika da bi od nje svaki drugi horoskopski znak pao u komu. Paranoični su, pa su im zastori spušteni, a telefonska sekretarica obavezno uključena.

Vodenjak će od vas očekivati da mu prijavite sve sumnjive djelatnosti u obližnjoj trgovini i dobivene pojedinosti s lakoćom će složiti u svoj najnoviji scenarij katastrofe.