HOROSKOP ZA NEDJELJU, 23. RUJNA Sretan rođendan Vage!

Sinoć u 02.46 Sunce je ušlo u znak Vage gdje će boraviti sve do 23. listopada 2018.  Susreti s drugima na pola puta, kompromisi, pregovori dolaze nam sada. Taktika, stil, tolerancija i društvenost neke su od ključnih riječi za Vagu. S druge strane,Vaga može biti neodlučna, pasivno-agresivna ili površna.

Fokus je sad na balansiranju  ravnoteže i sklada kroz odnose s drugima i kroz umjetnost. Mnogo toga se dogodilo u zadnjim mjesecima u našim odnosima s drugima, tako da će nam sada ovo Sunce u Vagi pomoći riješiti probleme. Očekujte neočekivanu promjenu smjera, a možda se i pruži prilika da prekinemo zastoje ili ograničenja. I dalje su u pitanju odgovornost, kao i prijatelji, ciljevi a možda i organizacija. Provjerite ta područja za potencijalne kompromise.

Bez obzira kakvo nas toplo vrijeme prati posljednjih dana, ovo je ipak početak nove sezone (jesenja ravnodnevica) kada kreću dulje noći i kraći dani. Ulaskom u hladniju sezonu postat ćemo svjesniji važnosti partnerstva i važnosti stvaranja skladnih odnosa.

U poslijepodnevnim satima napeti aspekt Merkura i Saturna  donosi nam nerazumijevanje između nas i drugih.  Možemo biti zaokupljenim ozbiljnim i teškim pitanjima.  Vjerojatno ćemo morati preispitati projekt ili ideju, a drugi ljudi prema nama mogu biti pretjerano kritični, neosjetljivi i sarkastični. Teško ćemo se sad pouzdati u naš instinkt.

Mjesec se i dalje nalazi u Ribama i nudi nam pasivnu, prilagodljivu i duboku emocionalnu energiju. Ovo je dobar dan da provedete vrijeme blizu vode (mora, rijeka ili jezera).

Tijekom ove nedjelje nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com