HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 24. RUJNA U očekivanju punog Mjeseca

Prazan hod Mjeseca imamo od ponedjeljka u 7.25 do utorka, 25. rujna u 01.03. Budući imamo cijeli dan prazan hod Mjeseca najbolje je da dan provedemo u završavanju poslova, da ne započnimo nove akcije i nove planove.

Pun Mjesec imamo u utorak, 25. rujna u 4.52 tako da će i energija ovog punog Mjeseca imati utjecaj na ovaj ponedjeljak. Ovaj pun Mjesec mogao bi donijeti nekoliko iritacija ili smetnji koje će nas potaknuti na promjene  ili prilagodbe. Zapamtimo da pun Mjesec obično označava završetak, kulminaciju ili prebacivanje na novu fazu.  Moramo poduzeti nešto što već neko vrijeme planiramo, čak i ako ovo nije prikladno vrijeme. U slučaju da budemo previše izbirljivi  u vezi s pojedinostima, možda ćemo propustiti pruženu priliku.

Pun Mjesec bit će na relaciji Ovna i Vage (Mjesec u Ovnu, Sunce u Vagi) i sad je bitno da razmotrimo kako se osjećamo u našim bliskim odnosima. Novo otkrivanje može se dogoditi sada, osobito u području zdravlja, osjećaja neovisnosti, naših sposobnosti da iniciramo i započnemo nove stvari i naših bliskih partnerstava.

Ovan je prvi znak zodijaka, i ovo može biti vrijeme kada ćemo se usredotočiti na završetak početka nečega. Trenutno možemo vidjeti kraj, a neki plodovi našeg rada sada nam mogu doći. Trenutno, s ovakvim položajem Mjeseca u Ovnu, možemo biti vrlo pozitivni, a naše emocije možemo iskoristiti  iz energije punog Mjeseca kao motivaciju s vatrenim Ovnom da poduzmemo akciju i nastavimo dalje.

Utjecaj punog Mjeseca osjećat ćemo cijeli ponedjeljak, a za nove akcije i početke preporučujem utorak.

Ako ste rođeni oko 21.-22.siječnja, 20.-21.veljače, 22.-23. ožujka , 22.-23.travnja, 23.-24.svibnja, 23.-24. lipnja, 25. srpanja, 25.-26. kolovoza, 25.-26. rujna, 25.-26. listopada, 24.-25. studenog ili 24. prosinca, vi možete osjećati utjecaj ovog punog Mjeseca jako dobro.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com