FOTO Jesenski sajmovi otkrivaju trendove koji će 2019. vladati u uređenju interijera

Jesenski sajmovi posvećeni uređenju interijera otkrivaju nadolazeće trendove koji će neko vrijeme vladati u salonima namještaja i trgovinama s kućnim ukrasima i potrepštinama.
Belgijska tvrtka Green Mood osnovana 2014. predstavlja novi način upotrebe biljaka u uređenju interijera, a ono što će mnogima biti plus je činjenica da ne zahtijevaju nikakvo održavanje.
Sadig Alekperov, osnivač Green Mooda, strastveni zaljubljenik u dizajn, došao je na ideju kako povezati biljke i svakodnevne predmete kao što su okviri, stolovi, pregrade. Osim što u interijere unose zelenilo, proizvodi ove tvrtke od mahovine i lišaja služe i kao akustična izolacija.
Za sve one koji su nekad ili sad sanjali postati arheolozi, Jurassic lampa u dvije verzije Bronto ili Rex, pravi je odabir. Stolna lampa od rezine bit će zanimljiva onima koji ekscentrične predmete nadahnute mezozoikom žele u svom domu, a talijanska tvrtka Seletti još jednom potvrđuje da rasvjetna tijela mogu biti iznenađujuće zabavna.
Belgijski Valerie object predstavlja Nendov dizajn, set pribora za jelo “skelton” koji može biti zakačen, okačen i pospremljen na razna mjesta.
Brand Isidore Leroy pažnju privlači trećom kolekcijom tapeta, koje se postavljaju i na strop, a mogu se personalizirati po želji kupca. Nebo po vašoj mjeri zvuči privlačno, zar ne.
Namještaj Mojow dizajniran je za nomade obzirom je potrebno vrlo malo vremena da se ispuše / napuše i razmontira / smontira.
Hikari je ručno rađena stolna lampa visoke kvalitete, rađena japanskom tehnikom origamija, a osmišljena je u  Tedzukuri Atelieru.
Iz Leblon Delienne stiže super vješalica koju je dizajnirala Constance Guisset.
A evo nama i foto galerije 🙂