HOROSKOP ZA SRIJEDU, 26. RUJNA Mjesec u Ovnu donosi nam hrabrost

Srijeda nam donosi dan kada Mjesec neće napraviti nikakav aspekt s drugim planetama. Što god da se danas aktivira neće donijeti rezultat koji će utjecati na naš život.

Prazan hod Mjeseca imamo od srijede, 26. rujna u 00.28 do četvrtka, 27. rujna u 9.15

Kad je Mjesec u Ovnu onda postajemo hrabriji i spremniji da se borimo za sebe. Odlučnost i neovisnost je odlika ovog položaja Mjeseca. Osjećaj poduzetnosti, kao i potreba da se bude prvi i da druge potičemo danas će biti naglašeno.

Osobe koje imaju natalni Mjesec u Ovnu reagiraju brzo i odlučno u emocionalnim situacijama.  Oni se brinu za druge, te imaju hrabrosti i spremnosti da se bore kako bi zaštitili svoje voljene.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com