Zvijezda kampanje Nina Violić o Iskonovim “kao preko veze” kombinacijama

Glumica Nina Violić ponovno je zasukala rukave s ciljem da što bolje predstavi novu jesensku akciju iz Iskona. Zauzela je svoje mjesto u Iskonovom pozivnom centru i spremna čeka pozive – njezino prijateljstvo s narančastim telekomom sada je već toliko čvrsto da Nina korisnicima može srediti cijene preko veze.

Nina Violić, u seriji zabavnih reklamnih spotova, osobno prima pozive Iskonovaca. Dostupna je na Iskon.Mobile broj 099/505-2828.

Jesen u Iskonu donosi najniže cijene paketa u kombinaciji s Iskon.Mobile mobilnom tarifom.

Solo Internet paket brzine do 100 Mbps se u Iskonovoj jesenskoj akciji može ugovoriti za samo 99,90 kuna mjesečno, dok za 169,90 kuna mjesečno dolazi TRIO paket s TV-om i telefonom. Korisnici ostvaruju cijenu preko veze ako svoj paket odaberu u kombinaciji s Iskon.Mobile tarifom, koja je ustvari glavni razlog velikog jesenskog čašćenja.

Iskon je svoju mobilnu tarifu predstavio prije nešto više od godinu dana.

Broj korisnika koji odabiru Iskon.Mobile tarifu je premašio sva naša očekivanja ove godine. Razlog je jednostavan: ponuda je izvrsna. Za 100 kuna mjesečno Iskonovac dobiva 8GB podatkovnog prometa i 2000 jedinica za razgovore i SMS nakon što se poveže s još 1 ili 2 SIM-ice. Tu je pogodnost iskoristilo čak 70% naših Iskon.Mobile korisnika, zadovoljnih tarifom koja po odličnoj cijeni nudi sve potrebno za bezbrižno pričanje i surfanje“, pojašnjavaju u Iskonu.

Iskon.Mobile tarifa namijenjena je samo Iskonovim korisnicima. Od velikog osvježenja i nove cijene od 100 kn/mj. postala je prvi izbor Iskonovaca.

U Iskonovoj „kao preko veze“ kombinaciji  se, uz mobilnu tarifu, nalazi i fiksni Internet najveće moguće brzine dostupne na adresi korisnika. U ponudi su optičke brzine (100 ili 200 Mbps), VDSL (do 50 Mbps) i ADSL (do 10 Mbps), a dostupnost se lako provjerava upisom svoje adrese na poveznici https://www.iskon.hr/Za-kucu/Paketi . Iskon jedini u Hrvatskoj u ponudi ima i inteligentnu televiziju koja po želji korisnika na početni zaslon donosi preporuke sadržaja, kao i veliku tražilicu s mogućnošću pokretanja svega što je unazad tjedan dana prikazano na +100 televizijskih kanala.

Posebne cijene „kao preko veze“ spremljene su i za one koji žele bilo koju drugu kombinaciju usluga (npr. net+TV; net+TV+mobilna…) ili trenutno ne mijenjaju mobilnog operatora. Svatko može dobiti svoju neobvezujuću ponudu preko veze pozivom na besplatni broj 0800 1000 ili putem Iskon Facebooka https://www.facebook.com/iskoninternet .

Budući i trenutni Iskonovci koji bi o ponudi „preko veze“ radije pričali sa zvijezdom Iskonove jesenske kampanje, glumicom Ninom Violić, mogu nazvati i njezin Iskon.Mobile broj 099/505-2828. Osim ponude, Nina će im ponuditi i pokoji dobar vic o Iskonovcima.

Akcijske cijene kao preko veze mogu se ugovoriti i za pakete bez mobilne tarife.

...