HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 27. RUJNA Iskoristimo dan za nove početke

Prazan hod Mjeseca imamo do 9.15 nakon čega će Mjesec ući u znak Bika. Ovaj položaj Mjeseca donijet će nam emocionalnu stabilnost i udobnost tijekom dana.

U večernjim satima imamo ugodan aspekt Sunca i Marsa što će potaknuti našu fizičku energiju i snagu volje. Mars se nalazi u inovativnom i humanitarnom Vodenjaku i pruža jednostavan  protok energije  prema Suncu u Vagi.  Ovaj utjecaj energizira i podržava tjelesnu aktivnost, inicijativu i  poduzetništvo.

Trenutno  imamo jaku volju i želju  za pokretanjem planova i novih ciljeva, a odluke koje donesemo danas imat će pozitivan ishod.

Iskoristimo ovaj intenzivni dan koji nam može donijeti važne korake koje poduzimamo za našu budućnost

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com