HOROSKOP ZA SUBOTU, 29. RUJNA Razigrano i znatiželjno

Prazan hod Mjeseca imamo od 00.36 do 15.25. nakon čega će Mjesec ući u razigranog i znatiželjnog Blizanca.

Uživajte u udobnosti i toplini svog doma sve dok Mjesec ne uđe u Blizanca. Popodne je idealno vrijeme da provedete s osobama s kojima ćete uživati u laganom i prijateljskom okruženju. Ovaj položaj Mjeseca u Blizancu potaknuti će kod nas potrebu za druženjem, komunikacijom, kratkim izletom ili novim učenjima.

U kasnim večernjim satima imat ćemo ugodan aspekt između Sunca, Mjeseca i Marsa, i to je idealno vrijeme da iskoristimo za zabavu i izlazak. Ovaj aspekt planeta daje nam samopuzdanje i osjećaj da možemo učiniti bilo što. Zabavimo se i nemojmo previše ozbiljno shvatiti trenutnu situaciju.

Nedavno se Kiron vratio nazad u znak Ribe i tamo će ostati do veljače 2019. Ribe imaju priliku okončati nešto što im više nije važno u njihovim životima. Trebali bi odbaciti sve što stagnira, a što je najvažnije – odbiti bilo kakvu tendenciju ili ulogu “žrtve“. Ovaj položaj Kirona posjeduje čarobne iscjeliteljske moći i šteta bi bilo da to ne iskoristimo u sljedećim mjesecima.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com