HOROSKOP ZA NEDJELJU, 30. RUJNA Snažan završetak rujna

Danas, nakon pet mjeseci Pluton će krenuti direktno, a narednih mjeseci on će značajno utjecati na nas. Ako smo i bili “u snu“ u rujnu, vjerujem da će nas ovaj pomak Plutona iz retrogradnog u direktno kretanje sigurno probuditi. Sada više nećemo moći držati oči zatvorene, i to je dobra stvar jer listopad nam donosi još dublju transformaciju duše. Kad je Pluton retrogradan, duboke unutrašnje transformacije odvijaju se ispod površine, a duboke istine se mijenjaju i propadaju, čak i dok su skrivene. Sada, kad on kreće direktno, donosi nam novu sposobnost i spremnost da izravno gledamo skrivene dijelove sebe. Što god da je skriveno i što se razvijalo pod zemljom zadnjih par mjeseci sad će biti spremno izaći na svjetlo.

Tijekom cijelog dana Mjesec će biti u znaku Blizanca i pruža nam vrlo zaigranu i opuštenu nedjelju.

Oni koji imaju natalni Mjesec u Blizancima ponekad su hiroviti i površni, ali jedno je sigurno: nisu nikad dosadni. Za njih, svijet je pun zanimljivih tema za učenje i razmišljanje, i naravno, razgovor o drugima. Današnja tehnologija je definitivno prilagođena za njih, kratki tekstovi, isječak i brzina novih informacija njih oduševljava.

Prazan hod Mjeseca imamo od nedjelje, 30. rujna u 17.37 do ponedjeljka, 1. listopada u 20.00

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com