Nevjerojatni arhivski materijali o obitelji Trump: Od imigranta do predsjednika

Hrvatska radiotelevizija u srijedu, 10. listopada na HTV1 prikazuje intrigantan dokumentarni film Obitelj Trump: Od imigranta do predsjednika.

Ovaj fascinantan dokumentarac o Donaldu Trumpu otkriva podrijetlo 45. predsjednika Sjedinjenih Država te objašnjava što ono govori o njemu.

Zahvaljujući nevjerojatnim arhivskim materijalima, film istražuje korijene i uspon Donalda Trumpa: od djeda Friedricha koji je bio imigrant iz Njemačke i koji je tijekom zlatne groznice postavio temelje budućeg obiteljskog bogatstva, služeći se zaradom od poroka i mutnim poslovima, do oca Freda, tajkuna koji se bavio nekretninama i majstora samopromocije.

I dok svijet traži odgovor na pitanje tko je zaista Donald Trump, ovaj nam fascinantni dokumentarac objašnjava kakve su ga to snažne sile oblikovale i utjecale na njegova postignuća te koliko su važni utjecaji koji se mogu pronaći u njegovu obiteljskom stablu i porijeklu.

Redatelj filma je Paul Berczeller, producentica Bernadette Ross, a izvršni producenti David Glover i Mark Raphael.

Dokumentarni film Obitelj Trump: Od imigranta do predsjednika gledajte u srijedu na Prvom programu (HRT – HTV1) Hrvatske radiotelevizije u 20 sati i 5 minuta.