LICE I NALIČJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA Upoznajte svoju mračnu stranu

Sigurno znate što vaš znak zodijaka govori o vašim kvalitetama i snazi, ali što je s vašim slabostima? Ne može biti jedno bez drugog.  Svaki znak zodijaka predstavlja jedinstvenu osobnost, zajedno s pozitivnim i negativnim osobinama.  Znajući kakve bi vaše slabosti mogle biti, možda vam ovaj tekst pomogne da ih  – prerastete i promijenite u pozitivu ili prihvatite!

Ovo su lica i naličja znakova zodijaka:

Ovan,  21.3. – 19.4.

Lice:  Ovan  je strastven, motiviran i ambiciozan. Ima sposobnost „osvijetliti prostoriju“  kad ulazi. Ovan  će se  uvijek zauzeti  za sebe i za ljude koje voli.

Naličje: Ovan često može biti ćudljiv, iritantan i agresivan kad nije po njegovom.  Ako stvari ne idu kako on želi, može se naljutiti i odbaciti mišljenje drugih.

Bik,  20.4. – 20.5.

Lice:  Bik je vjeran, pouzdan i marljiv. On je prizemljen i ljubazan,  što drugima pruža zadovoljstvo biti u njegovoj blizini.

Naličje: Bik može postati tvrdoglav i beskompromisan u određenim situacijama.  Također ima sklonost biti posesivan u odnosima,  što može uzrokovati probleme.

Blizanac, 21.5. – 20.6.

Lice: Blizanci su poznati po tome da su prijateljski raspoloženi, otvoreni za komunikaciju i širokog uma. Oni putuju kroz život tražeći avanture i pokušavaju  ne dopustiti  da ih išta oneraspoloži.

Naličje:  Blizanci imaju sklonost osjećati nemir, što može uzrokovati neracionalne i impulzivne odluke.  Kad su  Blizanci pod stresom ili zabrinuti, oni se mogu otresti  na druge.

Rak,  21.6. – 22.7.

Lice: Rak je brižljiv, empatičan i odan. On je  sjajan slušatelj  jer je ljubazan  i suosjećajan.

Naličje: Rak je osobito sklon anksioznosti i depresiji. Često se osjeća kao da ga nitko ne razumije, što ga dovodi do izolacije i samosažaljenja.

Lav,  23.7. – 22.8.

Lice:  Lav je  šarmantan, zabavan, otvoren i ima samopouzdanja. On je prirodni, rođeni  lider i uživa biti u središtu pažnje.

Naličje:  Lav može često biti samodopadan, drzak i dramatičan. Iako prijateljski, Lav s vremena na vrijeme može postati sebičan i površan.

Djevica,  23.8. – 22.9.

Lice: Djevica je odlična za rješavanje problema,  zahvaljujući   analitičkoj, logičkoj i pedantnoj prirodi. Ona uvijek traži rješenje.

Naličje: Prekomjerna analiza može dovesti do toga da Djevica uzme život previše ozbiljno. Često ima problema s opuštanjem i  uživanjem, jer stalno ima potrebu za planiranjem i rutinom.

Vaga,  23.9. – 22.10.

Lice: Vaga je  prirodni čuvar mira.  Ona se prema svima s kojima se susretne odnosi s ljubaznošću i poštovanjem dok pokušava ostati uravnotežena u životu.

Naličje: Vaga se često bori  s činjenicom da konstantna ravnoteža nije uvijek moguća.  Ima sklonost  izbjegavanja sukoba i  ne može se zauzeti za sebe.

Škorpion, 23.10. – 21.11.

Lice:  Škorpion je dosjetljiv, osjećajan i ima smisao za humor što ga čini ugodnim u društvu. On je strastven, snalažljiv i neovisan.

Naličje: Kad se nađe na suprotnoj strani, on može postati manipulativan i osvetoljubljiv.  Ako se Škorpion osjeća izdan ili izazvan, tražit će osvetu.

Strijelac, 22.11. – 21.12.

Lice: Strijelac je optimističan, zabavan i otvoren. Njegova avanturistička priroda i zabavno ponašanje privući će druge ljude.  Često ima puno prijatelja.

Naličje: Strijelac često ima problema s fokusiranjem.  Bez jasnog cilja, on postane nemiran  i postane mu dosadno. Također se lako iznervira  i brzo se  naljuti.

Jarac, 22.12. – 19.1.

Lice:  Jarac naporno radi. Ima snažnu želju da bude najbolji i najuspješniji. Vrlo je  motiviran, praktičan i organiziran.

Naličje: Jarac zna biti tvrdoglav, beskompromisan i često hvalisav. Može postati ohol prema drugima.

Vodenjak, 20.1. – 18.2.

Lice: Vodenjak voli putovati, upoznavati nove ljude i kulture. Uživat će u svemu što ga može izazvati  ili promijeniti.

Naličje: Vodenjak se može činiti površnim  i emocionalno nedostupnim zbog njegove potrebe za putovanjem. To može biti teško za ljubavne  i romantične odnose.

Riba, 19.2. – 20.3.

Lice: Riba je duboko emocionalna, brižna i senzibilna. Ona ima suosjećanja prema drugima i uvijek je vjerna svojim voljenima.

Naličje: Riba je često u potrazi za načinom bijega od stvarnosti. Mnoge Ribe imaju sklonost gurnuti druge od sebe  da bi bile same.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.