FOTO Vegansko izdanje martensica svih će oduševiti

U Hrvatske je trgovine napokon stigla poslastica za sve obožavatelje tzv. cruelty free obuće. Naime, dugoočekivana veganska linija Dr. Martens čizama dostupna je i u Hrvatskoj te je izrađena od umjetne kože.

Prvotno zamišljena kao radnička odjeća, marte su danas neizostavan dio jesensko-zimske modne sezone, neovisno o stilu, a vegansko izdanje najpoznatijih čizama na svijetu svojim će bojama, ali i samim materijalom oduševiti sve.

Čizme su i dalje opremljene AirWair džonom koji ih čini prepoznatljivima i udobnima za nošenje, a dostupne su u nekoliko trendy metalik nijansi – ljubičastoj, srebrnoj i bordo. Također, moguće je birati između dviju varijanti: one sa šest te one s osam rupica, što ujedno označava i visinu čizme. Važno je naglasiti i da je ova linija ostala vjerna tradicionalnom izričaju popularnih marti te su one i dalje prošivene prepoznatljivim žutim koncem uz zanimljiv dodatak: etiketa na poleđini u veganskoj je varijanti čizme bež boje.

Osim toga, čizme Dr. Martens i trgovine u kojima ih možete pronaći udružile su se u humanitarnoj akciji te će dio sredstava od prodaje biti doniran Noinoj Arci, udruzi za zbrinjavanje životinja, a više informacija o ovoj hvalevrijednoj suradnji možete pronaći u ShoeBeDo trgovinama i web-shopu.

...