PRVI “UNDERDOG” U nedjelju u Crikvenici plivačko natjecanje pasa i njihovih vlasnika

U nedjelju, 20. kolovoza, s početkom u 19.30 sati, ispred Monty’s Dog Beach & Bara u Crikvenici počinje “Underdog 2017 Crikvenica”, prvo plivačko natjecanje pasa i vlasnika.

Naravno, mjesto održavanja nije slučajno odabrano, jer riječ je o svjetski poznatoj plaži za pse, smještenoj u crikveničkoj lučici Podvorska, koja je otvorena još 2010. godine. Zahvaljujući koncesionarima plaže Monty’s Dog Beach & Bar Crikvenica, ujedno i organizatorima ove neobične plivačke utrke, četveronošci i njihovi kompići tamo već duže vrijeme neopterećeno i bezbrižno uživaju družeći se u kafiću za pse.

Kako će izgledati ovo nesvakidašnje zabavno-rekreativno događanje? Prije svega, svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem službene Facebook stranice Monty’s Dog Beach & Bar Crikvenica, čak i na sam dan utrke, 20. kolovoza. Natjecatelji (vlasnik i pas u paru) će imati zadatak krenuti trčeći sa starta, spustiti se na rivu sve do točke za skok ili spust u more, odakle će plivati oko punte i ući u cilj smješten na žalu plaže.

Najbrže, naravno, očekuju i vrijedne nagrade sponzora, i to:
1. nagrada – vikend u Hotelu “Kaštel” u Crikvenici (sponzor – “Jadran” d.d. Crikvenica)
2. nagrada – večera u bistrou “Corso” u Crikvenici (sponzor – Bistro “Corso”)
3. nagrada – večera u konobi “Karoca” u Crikvenici (sponzor – “Karoca Bilo Jidro”).

Tu priči nije kraj, jer nakon glavne utrke slijede dodatne kategorije natjecanja, namijenjene psima i vlasnicima koji možda nisu sportaši u duši niti veliki plivači, ali najbrže jedu pseći sladoled, tortu i pizzu ili pak najbrže ispijaju pseće pivo. Pobjednike u tim kategorijama čekaju prigodne nagrade – sladoled u crikveničkom Ice shopu, torta u “Tošu” i pivo kod domaćina – Monty’s Dog Beach & Bara Crikvenica. Osim navedenih sponzora, pseću plivačku utrku su omogućili i “Aperol”, “Aura rakije”, “Cloud T-shirt shop” i “Husse” hrana za pse. Poput ostalih dosadašnjih pet friendly projekata i aktivnosti, i ovo će se veselo događanje održavati uz podršku i potporu Grada Crikvenice, Turističke zajednice Grada Crikvenice, Turističke zajednice Kvarnera i Županijske lučke uprave Crikvenica.

Provjerite zašto je Rivijera Crikvenica pravo pet friendly odredište, koje ima sve za nezaboravan odmor s kućnim ljubimcima, od smještaja i veterinara pa do već spomenute najljepše i najkul pseće plaže.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.