HOROSKOP ZA PETAK, 5. LISTOPADA Vrijeme novih procjena

Prazan hod Mjeseca imamo od petka, 5. listopada u 13.33 do subote, 6. listopada u 1.19.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz Lava što nam donosi pozitivno razmišljanje i stav. Najbolje je da sve obaveze odradimo do početka praznog hoda Mjeseca.

Venera se danas polako zaustavlja i priprema za svoj retrogradni hod sve do 16. studenog, kad će krenuti direktno na 25. stupnju Vage. Ovo je ciklus u kojem ćemo pregledavati, ponovno procijeniti naš ljubavni život, osobne financije.

Venera je planet koji odnosi na žene, ljepotu, resurs i novac. Kad je ona retrogradna važno je da usporimo jer ovo neće biti povoljno vrijeme za nove ljubavi, nove obaveze ili nepromišljenu potrošnju. Ovo je povoljno vrijeme da popravimo naše odnose s drugima, prijateljima ili voljenima.

Budući će Venera biti retrogradna u Škorpionu, znaku  istine, do kraja listopada, vjerojatno ćemo otkriti neke stvari u našim životima koje nisu baš lijepe.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com