HOROSKOP ZA NEDJELJU, 7. LISTOPADA Uvid ili iluzija

Možemo očekivati miran dan ove nedjelje dok Mjesec prolazi znakom uslužne i realne Djevice, ne čineći veće aspekte tijekom dana.

Razmislimo što možemo ponuditi kako bi pomogli drugima. Razumijevanje i ljubaznost će prevladavati ovaj dan.

Dok je Mjesec u Djevici  možemo biti posvećeni analizi i pokušaju da popravimo ono što nije idealno kod nas samih. Naša očekivanja mogu biti veća nego što je uobičajeno zbog aspekta između Mjeseca i Jupitera u popodnevnim satima i na to treba pripaziti.

Sve što pokrenete prije praznog hoda Mjeseca donijet će vam uspjeh.Prazan hod Mjeseca imamo od nedjelje, 7. listopada u 16.02 do ponedjeljka, 8. listopada u 03.09 nakon čega će Mjesec ući u znak Vage.

Venera je još uvijek stacionirana (tijekom večeri će krenuti retrogradno) i to bi nam moglo donijeti nove uvide ili iluzije. Bilo koje pitanje koje je rezultiralo potiskivanjem bijesa sad se može pojaviti. To će dodatno poduprti aspekt između Sunca i Plutona, koji će na snazi biti sljedeći tjedan, istiskujući sve iz prošlosti koja nije riješena.

Rješavanje starih problema često je najučinkovitije kada se suočimo s njima, radeći kroz emocije, a zatim te emocije otpustimo. Smišljanje osvete ili neke vrste emotivne satisfakcije često je nerealno i teško ostvarivo.

Jeste li znali da je 80% horoskopa slobodna volja, ostalo je karma, sudbina i geni? Znate li koliko mi sami koristimo slobodnu volju?

Uglavnom većina koristi ovih 20% svog horoskopa!

Svojim mislima sami možemo usmjeriti naš život!

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com