HOROSKOP ZA UTORAK, 9. LISTOPADA Ritual mladog Mjeseca

Mlad Mjesec u Vagi  je početak novog lunarnog ciklusa koji ima naglasak na odnose, poštenje, pravdu i ljubav.

Mjesečev ritual je najbolje napraviti u ranim jutarnjim satima, prije ili nakon praznog hoda Mjeseca. Odvojite trenutak i zapišite koje promjene želite ostvariti, stvoriti ili povećati u nadolazećem ciklusu Mjeseca. Neka ovaj ritual bude posvećen ljubavi, ljepoti, novcu, pravednosti i odnosima što je simbolika znaka Vage. Ako znate u kojoj kući se u vašem natalnom horoskopu nalazi 15. stupanj Vage gledajte  da je to područje na kojem možete započeti novi rast i manifestaciju.

Više o ovoj temi:

Na primjer, ako je to u četvrtoj kući natalnog horoskopa, onda postavite namjeru da stvorite dom pun ljubavi ili da se preselite u ljepši dom ako imate za to potrebu. Ako je u sedmoj kući onda postavite namjeru da potaknete partnerstva bilo poslovna ili ljubavna.

Ako ne znate gdje vam se nalazi 15. stupanj Vage idite intuicijom koje područje vašeg života treba ljubav, ljepotu, ravnotežu.

Merkur ostavlja diplomatsku Vagu i ulazi u dubok i emocionalni znak  Škorpiona.  Do kraja mjeseca naša razmišljanja će postati intenzivnija. Dok je Merkur bio u znaku Vage  (od 21. rujna) bili smo jako obzirni i skloni kompromisima. Sada, dok Merkur bude u znaku Škorpiona, rukavice se skidaju i spremni smo otkriti istinu.

Prazan hod Mjeseca imamo o utorka, 9. listopada u 10.50 do srijede, 10. listopada u 06.09. Ne očekujte puno od započetih akcija dok je Mjesec u praznom hodu. Odmorite  danas, uživajte,  jer uvijek postoje dani za akcije i nove početke.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com