HOROSKOP ZA SRIJEDU, 10. LISTOPADA Vruće – hladno

Danas imamo napeti aspekt između Merkura i Urana u popodnevnim satima, a koji će utjecati na nas veći dio dana. Imat ćemo neodoljivu želju da izrazimo svoje mišljenje ne  razmišljajući o posljedicama. Moguća su neslaganja s drugima.

U kasnim večernjim satima izazovni aspekt  retrogradne Venere i Marsa. Venera u Škorpionu sad je sklona kopati duboko u potrazi za istinom, Mars u Vodenjaku je hladan, odvojen i traži objektivnost. Nastojmo uravnotežiti te energije unutar sebe, u našim intimnim partnerstvima i u poslovnom svijetu. Zbog retrogradne Venere možemo ponovno probuditi neugodne teme iz prošlosti.

Budite oprezni pri odlukama vezanim uz emotivne odnose i impulzivnoj kupnji. Strasti su naglašene.

Ovi izazovni aspekti pozitivno gledano mogu nam pomoći  da pronađemo kreativna rješenja za neke probleme koje smo izbjegavali.

Mjesec se pridružio Merkuru u Škorpionu te će naše misli, razmatranja i komunikacija biti duboke, intenzivne i emocionalne.

Tijekom ove srijede nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com