HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 11. LISTOPADA Jedan od najboljih dana u mjesecu

Mjesec neće raditi puno aspekata, što čini ovaj četvrtak jednim od najboljih dana u listopadu. Mjesečev prolaz kroz Škorpiona donosi nam duboko istraživanje. Možete otkriti tragove ili dobiti nove informacije  što će vam pomoći da riješite neke svoje probleme.

Dan je povoljan da se bavite financijama, ali ne svojim nego tuđim, podnijeti zahtjev za kredit ili bespovratna sredstva jer to bi se danas moglo pozitivno realizirati.

U kasnim večernjim satima Mjesec će napraviti zadnji aspekt s Jupiterom  prije nego što krene u prazan hod, što nas može učiniti uspješnima zbog drugih koji će nam pomoći.

Muške osobe koje imaju Mjesec u Škorpionu vole špijunirati svoje voljene. Osjetljiva djevojka koja voli slobodne veze mora dva puta promisliti prije nego što uđe u službeni odnos  s njim.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com