HOROSKOP ZA NEDJELJU, 14. LISTOPADA Dan za odmor

Cijelu ovu nedjelju imamo prazan hod Mjeseca što upućuje  da neće biti rezultata ni od čega što započnemo danas. To jednostavno sugerira da sve što se dogodi neće imati značajni budući utjecaj za nas.

Prazan hod Mjeseca imamo od 2.58 do 21.16 nakon čega će Mjesec ući u znak Jarca.  

Život je ozbiljan “posao“ i kad je Mjesec u Jarcu, svjesni smo te činjenice.  Ovo nije loša stvar. Postoji vrijeme kad je važno održavati ozbiljne izglede, shvaćajući da naše akcije imaju posljedice i moramo paziti na stvaranje života kojeg želimo.

Mjesec u Jarcu nam pomaže da se usredotočimo, razvijemo jasne ciljeve i odredimo korake kako bismo došli do mjesta gdje želimo. Provedimo večer razmišljajući o svojim ciljevima i stavimo ih na papir.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com