HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 15. LISTOPADA Moć ljubavnih osjećaja

Spoj Merkura i Venere u Škorpionu podsjetit će nas kolika je moć ljubavnih osjećaja kada ih dijelimo. Recite ljudima da ih volite, a zatim im to i djelom pokažite. Dan je povoljan za rješavanje ljubavnih problema.

Iskrenost u komunikaciji daje dublju odanost našoj osobnoj istini.

Trenutno Venera ima svoje posljednje nastupe kao večernja zvijezda. U sljedećih nekoliko dana ona će nestati pod zrakama sunca, spremna pretvoriti se u zvijezdu Danicu.

Mjesec prolazi znakom Jarca i čini povoljni aspekt. Posljednji aspekt koji čini prije praznog hoda je s Jupiterom, što će nam donijeti uspjeh i naša očekivanja sada možemo ispuniti.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com