HOROSKOP ZA UTORAK, 16. LISTOPADA Lagani izazovi

U popodnevnim satima imamo prvu četvrtinu faze Mjeseca i to Sunce u Vagi s Mjesecom u Jarcu. Što god da smo počeli prošli tjedan kad je bio mlad Mjesec, sada se traži dodatna pozornost. Ovo može biti krizni dan jer ćemo se osjećati primorani da poduzmemo akciju.

Bez obzira na projekt ili inicijativa koju smo započeli za vrijeme mladog Mjeseca, sada se možemo suočiti s prvim preprekama.

Mjesečev prolaz kroz Jarca  utječe na našu želju za poboljšanjem  ili ispunjavanjem naših ciljeva i ambicija. Također smo spremni  uložiti napor za mentalni interes ili projekt. Osjećat ćemo se ugodno posvećeni našem radu ili idejama.

Prazan hod Mjeseca imamo od utorka, 16. listopada u 23.49 do srijede, 17. listopada u 09.35

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com